1 minute reading time (270 words)

Nieuwsbrief December 2018

 

Lieve allemaal,

Het jaar loopt bijna ten einde. Een jaar waarin we de prachtige mooie zomer zeker nog lang in onze herinnering zullen hebben.

Een jaar ook waarin wij helaas van ons lieve poesje: Shakti, afscheid hebben moeten nemen. Ze heeft ons 18 jaar verblijd met haar aanwezigheid, ik mis haar nog steeds, het verdriet en gemis vind langzaam een plekje.

Maar aan alles komt een einde zo ook aan dit jaar en zoals velen al weten komt er ook een einde aan een aantal Yogalessen. De maandagavond en Dinsdagavond gaan wij stoppen met lesgeven. Het besluit was niet makkelijk, maar nu het besluit genomen is weet ik dat het goed is. En ik denk dat we een lieve en betrokken yogadocente in  Natasja hebben gevonden. 

Aan alles komt een einde, ja dat klopt,  maar een einde bied ook de mogelijkheid tot iets nieuws, voor ons zal dat betekenen dat we met onze camperbus er iets vaker op uit zullen trekken, de natuur in waar we zo ontzettend van kunnen genieten.

Wellicht zullen we enkele van jullie in de toekomst nog eens ontmoeten bij een workshop of meditatieochtend.

We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hadden / hebben en hopelijk vinden jullie ook veel plezier in de lessen van Natasja of een andere yogadocent.
Wij zijn dankbaar dat we zoveel mooie yoga-jaren samen hebben gedeeld, met vele trouwe leerlingen, die ons jarenlang het vertrouwen gaven, die herinnering zullen we blijven koesteren. Warme gevoelens als ik eraan terug denk.

Daarnaast wensen we jullie allemaal fijne Feestdagen en een gezond en liefdevol 2019.

 

Liefs Marianne en Anneke

 

Gelukkig Nieuwjaar en Yoga Challenge
Moderne Hooimadam
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 16 januari 2021

Contact

Yogacentrum Heerlerheide
Gravenstraat 65
6413 ER Heerlen
Tel: 045 - 521 68 45

 All rights Reserved.